Hvorfor vælge os

Hvorfor vælge os

Kundefokus er centralt i vores værdiskabelse

Vi lytter aktivt til kundens ønsker, og vi gør os umage med at forstå deres behov. Vi er åbne for alle muligheder i bestræbelserne på at hjælpe kunden med at gøre drømme til virkelighed.

Tryghed i projektudviklingen

Med vores høje faglighed kan vi i tæt samarbejde med kunden og rådgivere være med til at udvikle og optimere projektet, så det bliver bygbart inden for budget. Vi følger projektet tæt og ser udfordringer, før de bliver til problemer - dermed fjerner vi løbende risici fra projektet.

Det bedste hold til projektet

Vi er en del af en stærk koncern med et stort fællesskab. Det giver mulighed for altid at stille det bedste projekthold på tværs af selskaberne ud fra kompetencer og erfaring. Herved kan vi levere en driftssikker organisation skræddersyet til projektet.

Læs om vores forretning

Korte og hurtige beslutningsveje

Vi er en projektorienteret organisation med en flad, fleksibel og enkel struktur med dertilhørende hurtige og effektive beslutningsveje. Det gør os til en agil partner og ikke en tung og bureaukratisk aktør. Vores ledelse følger projekterne tæt, og det gør os i stand til løbende at løse de udfordringer, der kan opstå.

Frederiksbro

Hillerøds nye bydel

Kvalitet i alt hvad vi gør - til tiden

Med vores kompetente medarbejdere og vores interne kvalitetssikringssystem, der tilpasses til det enkelte projekt, sikrer vi en høj kvalitet i alle vores projekter. Det er vores kundes sikkerhed for, at vi løser opgaven i høj kvalitet - og til rette tid.

En aftale er en aftale

Vi er båret af en kultur af ærekærhed og ordentlighed – helt fra tilbudsarbejdet til aflevering. Det betyder, at hos os er en aftale en aftale.

Små som store projekter

Vi mestrer såvel små som store projekter inden for nybyggeri og renovering. Vi er drevet af glæden ved at skabe, uanset om det er mindre boligbyggerier, store ikon byggerier eller renoveringsopgaver.

Se vores projekter

Økonomisk styrke og stabilitet

Som en del af Pihl Koncernen står vi på et stærkt økonomisk fundament. Det giver os styrke og stabilitet til at varetage projekter af enhver størrelse. Vores økonomiske styrke betyder, at kunden trygt kan indgå samarbejde med os og være sikker på, at vi kan mestre projektet fagligt som økonomisk.

Læs vores årsberetning

Ansvarlighed: Vi er en ansvarlig virksomhed, der udviser samfunds- og socialt ansvar

Vi er en ansvarlig virksomhed helt ind til kernen. Vi tager ansvar i forhold til kunder og øvrige samarbejdspartnere, vores omverden og i forhold til vores medarbejdere. Derfor har vi udarbejdet Code of Conduct for vores medarbejdere og samarbejdspartnere, politik for samfundsansvar og etableret en whistleblower ordning. Så også her sikrer vi ro, tryghed og ansvar.

Læs mere om ansvarlighed

Samfundsansvar - en erfaren og nysgerrig partner

Vi ser en bæredygtig tilgang som væsentlig og nødvendig i alle former for byggeri og renovering. Derfor tænker vi bæredygtige tiltag ind helt fra projektets start, træffer løbende valg, der søger at fremme den grønne omstilling, og vi stiller krav til vores samarbejdspartnere om at gøre det samme. Vi har udarbejdet en bæredygtighedsstrategi og arbejder kontinuerligt på implementering af bæredygtige tiltag på vores kontor, projekter og byggepladser (fx certificeringer, materialevalg, designtiltag og lignende). 

Læs om samfundsansvar

Vi bestræber os altid på at blive bedre

Vi søger kvalitet i alle vores gøremål, hvorfor vi hele tiden er på jagt efter optimeringer – såvel i samarbejder som i udførelsen. Byggeriet udvikles og digitaliseres med høj hastighed, og vi uddanner os løbende for at følge med udviklingen. Vores ambitioner, nysgerrighed og kompetencer gør, at vi altid søger at blive bedre i ønsket om at have evigt fokus på værdiskabelse. Det udvikler både os og byggeriet - til glæde for kunderne.